odaberite jezik: HRVATSKI

Biciklističke staze

Priroda se na Dobrinjštini pobrinula da je većinu staza moguće koristiti i ako ste pješak, hodač ili pak biciklist. Ono što vrijedi za aktivan odmor, vrijedi i za biciklizam, koji zapravo i čini dio aktivnog suvremenog odmora. Biciklisti su redoviti sudionici prometa, ne samo u ljetnim mjesecima, nego i tijekom ostatka godine. Stoga je veći dio pješačkih staza prenamijenjen i u biciklističke, a razne biciklističke manifestacije, kao što su vrlo popularne proljetne i jesenske rekrativne biciklijade, zbližavaju „domaće“ i „strane“ poklonike bicikliranja. Zapravo je cijeli otok jedna biciklistička cjelina, budući da su mnoge staze spojene, ujedinjene upravo kroz spomenute biciklističke manifestacije.

Upravo je ovaj vid ponude jedan od razloga zašto je sezona odmora i na području Dobrinjštine izašla iz „ljetnih“ okvira. Jer biciklirati se na našem području može cijele godine – sigurno i nesmetano.


RENT A BIKE

COOL ŠILO APARTMENTS D.O.O.
Jesenovica 62a, 51 515 Šilo
Tel.: +385 99 497 2224
E-mail: office@cool-silo.com
Web: www.cool-silo.com

OLIVIA & NAVY
Donje selo 65, 51 515 Polje
Tel.: +385 91 152 9757
E-mail: masa.frkovic@gmail.com
Web: www.apartments-olivia-navy.com

Pansion Restoran Riviera Šilo
Pećine 19, 51 515 Šilo
Tel.: +385 99 430 1621
E-mail: zcrepulj@gmail.com
Web: www.pansion-riviera-silo.com

U zdravom tijelu zdrav duh

… a za zdravlje tijela i duha, uz brojne oblike rekreacije, tu je biciklizam. Ipak, biciklizam nije samo rekreacija, iako mu je to primarna svrha. Biciklizam je i oblik kulturne ponude, budući da biciklističke dionice prolaze kroz sva naselja Dobrinjštine, dotiču i znamenitosti pojedinog mjesta, te tako čine zaokruženu rekreativno – kulturnu cjelinu.

Postavke pristupačnosti