odaberite jezik: HRVATSKI

Kampovi

Uz mnoge blagodati i adute, ima nešto što Dobrinjština nema – hotelske kapacitete. No, ta se činjenica nije pokazala negativnom, nego čak i prednošću. Upravo Dobrinjštinu biraju oni željni relaksacije za dušu i tijelo, a takvih je potreba suvremeni život nametnuo i nameće sve više.

Uz privatni smještaj u apartmanima, pansionima i sobama, turisti na Dobrinjskom imaju prilike boraviti i u tzv. “kućama za odmor”, koje interijerom i eksterijerom evociraju prošlost Dobrinjskoga.

Za one koji preferiraju camping turizam, Dobrinjština nudi dva moderno opremljena kampa.
Kamp „Slamni“ u Klimnu, te Auto kamp „Tiha“ u Šilu. Koji god kamp na Dobrinjskom izabrali, sigurno je da ćete se, prema statističkim pokazateljima, odmarati u jednom od najposjećenijih i najpopularnijih kampova na otoku Krku!

Kamp „Slamni“ u Klimnu

S četiri zvjezdice ukrašen Kamp „Slamni“ u Klimnu, ime je dobio prema svom geografskom položaju, budući se jednim dijelom ulijeva u istoimenu uvalu, Uvalu Slamni, kojom dominira šljunčana plaža. Sukladno svojoj ponudi od smještajnih kapaciteta, do rekreacijskih sadržaja, kampa „Slamni“ poznat je i kao kamp za obitelj, odmor i zdravlje.

Kamp “Slamni” ****
Klimno 8A, 51514 Dobrinj
Tel: +385 51 853-169
Fax: +385 51 853-178
E-mail: info@kampslamni.com.hr
www.kampslamni.com.hr

Auto kampa „Tiha“ u Šilu

U jednakoj mjeri potrebe za rekreativnim ili pasivnijim odmorom ljubitelje kampiranja zadovoljit će Kamp „Tiha“ u Šilu. U kampu se možete odmarati u svojim ili iznajmljenim kamp kućicama, ili pak možete iznajmiti apartmane, te tako kombinirati apartmansko-kamperski smještaj.

Kamp ”Tiha” ***
Konjska bb, 51515 Šilo
Tel: +385 51 852-120, 850-234
Fax: +385 51 850-259
E-mail: gpp-mikic@ri.t-com.hr
www.campsilo.com

Aktivnosti

u prirodi uz more

Šljunčana plaža, teniski tereni, borova šuma koja jamči prijeko potrebnu hladovinu ali i privatnost, samo su dio ponude jednog od najposjećenijih kampova na otoku Krku.

Postavke pristupačnosti