odaberite jezik: HRVATSKI

Privatni smještaj

Nepostojanje hotelskih kompleksa za dobrinjski se kraj nimalo nije pokazao kao nedostatak. Naprotiv – to je samo dalo pečat smjeru kojim je krenuo ovdašnji turizam. Iako otvoren inovacijama, turistička ponuda Dobrinjskoga svjesno i ciljano zadržava relikte i vrednote prošlosti i lokalne povijesti u raznim sferama, što se odrazilo i na ponudu smještaja.

Posljednjih se godina ponuda privatnog smještaja na Dobrinjskom polako vraća svojim počecima, odnosno ljetnim sezonama u kojima su prvi turisti na neki način bili dio svakodnevice obitelji kod koje su odsjeli. Stoga je sve češći i traženiji oblik smještaja u tzv. „kućama za odmor“. Riječ je i privatnim kućama, smještenima najčešće u zaobalju, a u sklopu kojih je i sve ono što podrazumijeva seosko okruženje.

Kad budilicu zamijene pijetlovi ili ptice, kad se iz suvremenog probudite u naizgled imaginarnom a ipak stvarnom svijetu, ljetni odmor daleko od sadašnjeg prostora i vremena uistinu postaje odmor za dušu i tijelo.Nasuprot seoskim turizmu, stoji apartmanski i pansionski smještaj, te mogućnost iznajmljivanja soba s doručkom ili bez njega.

Obiteljski smještaj na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

traži
Postavke pristupačnosti